Love?

Nelson är precis som förut, iaf i hagen. Jag kan gå rakt ut och ställa mig och pussas och kela med honom och han bara står och njuter <3 Han va ju jätte halt igår men det har blivit mycket bättre! Han ömmar fortfarande lite men inte alls som igår. Så när jag kom dit så stretchade jag benet han ömmar på och då gick det över ett litet tag. Så ska börja stretcha honom lite varje dag nu och se om det hjälper =)

Donna däremot är inte så kul. Henne får jag int elov att ta längre och nu kan jag inte bara fortsätta att följa efter henne tills det går som förut. För så fort jag närmar mig så springer hon bort till Nelson och lyfter på svansen och skvätter lite. Inte fan vill jag gå dit då!! visst Nelson han gnäggar till lite och sen börjar han putsa och slicka och klia på henne och mumla lite. Han gosar som bara den med henne. Men jag vill ändå inte gå dit när dom kelar. För rätt som det är så försöker han betäcka henne och då sparkar hon lite försiktigt i luften och springer iväg och då vill inte jag vara ivägen. Men jag har iaf tittat på hennes sår på några meters håll och det ser rätt så fint ut. Ska försöka ta in dem en sväng imorgon och rykta av dem och då även tvätta hennes sår så att det blir gjort trots allt!

Filmen från i måndags är på väg.. jag måste bara ladda videokameran först igen. Klabbade till det lite igår så den blev aldrig laddad och  laddaren låg hos mamma och pappa :/ så, jag laddar den inatt och hoppas kunna lägga upp filmen imorgon :)

Hihi måste få skryta lite bara! Idag har först chefen sagt till mig att dom är supernöjda med mig på djursjukhuset och att de alltid säger till henne att ringa mig först när dem behöver extra folk.  Sen så sa avdelningschefen att jag va superduktig och att hon va jättenöjd med mig som djurvårdare. Sen har jag fått höra från 3 st att jag jobbar på som bara den och "är du redan klar? shit vad du jobbar" och sen sa en tjej jag jobbar med att hon tykcer att jag är den bästa djurvårdaren de haft på flera år! Haha en dag som idag, den värmer! <3

RSS 2.0